Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vill du inte ha varan, eller är det något fel på varan?

Ångerrätt / Öppet köp


Du har full ångerrätt i 14 dagar enligt Distans och hemförsäljningslagen (2005:59) efter det att du mottagit varan. Varan skall returneras i oanvänt skick och emballerad i originalförpackning.

Vid retur står du själv för fraktkostnaden.

Det går även att returnera varan till våran butik. Stockholms Sovrum, Lindhagensgatan 118 vån 5, 112 51 Stockholm

Tips:  Kontakta oss via mail innan du gör en eventuell retur, så kommer vi överens om de praktiska detaljerna. Vi kan även hjälpa till att boka returfrakten via vårt fraktavtal.
Viktigt att notera;  Om du returnerar utan originalförpackningen debiterar vi en avgift på 600 kr per returnerad kartong eftersom vi då inte kan sälja möbeln till ordinarie pris. Det är därför en god idé att öppna kartongen försiktigt och spara förpackningen i minst 14 dagar!  

Reklamationer
Om en vara är skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel produkt eller fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail eller telefon så att vi kan rätta till felet. 

Viktigt: Kontakta oss alltid om du önskar returnera en vara. Vi tar inte emot varor som skickats tillbaka utan att vi är informerade.

Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Transportgaranti 
Alla försändelser som skickas är försäkrade. Om du upptäcker en skada på paketet innan du öppnar är det mycket viktigt att du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Be att transportören gör en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Du behöver inte veta att godset är skadat för amäla emballageskadan till transporttören- det räcker med en misstanke om skada
Tips: Tänk på att alltid spara emballaget för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt. En produkt som vi har konstaterat är transportskadad byter vi ut snarast och kostnadsfritt. Dock är det viktigt att eventuell retur sker i originalförpackning

Övrigt

Kontakt       Om oss        Köpvillkor        Retur & Garanti        Partners

Drift & produktion: Wikinggruppen